VILÉMOVICKÁ 120 - 2008

!!!!!!! VÝSLEDKY VILÉMOVICKÁ 120KA 2008 -NOVÉ !!!!!!!

BOJ O POHÁR MELECHOVA ZAČNE VE VILÉMOVICÍCH

Blíží se první akce letošní sezóny Vilémovická 120ka, a s ní zároveň nově začíná soutěž o POHÁR MELECHOVA. Do této soutěže jsou zařazeny všechny závody pořádané o.s. Melechov.  Kdo v těchto závodech posbírá nejvíce bodů, v POHÁRU vítězí. Bližší informace a pravidla poháru najdete v hlavním menu - Pohár MELECHOVA.

První příležitost ke získání cenných bodů do poháru, bude v neděli  3.5. ve Vilémovicích. Pro ty kteří se zůčastnili loňského premiérového ročníku stodvacítky, není třeba závod nijak blíže představovat. Těm kteří se letos chystají přijet poprvé je potřeba snad jen připomenout že se jedná o dvouhodinový  MTB závod dvojic na zhruba 3,5 km  lesním okruhu mezi Vilémovicemi a Beneticemi, kdy se dvojice  po dobu dvou hodin štafetově střídá, a vítězi se stávají ti kteří za stanovenou dobu urazí nejvíce okruhů. Více info o závodě naleznete v sekci Vilémovická 120ka.

Prezentace proběhne v dějišti závodu u fotbalového hřiště ve Vilémovicích hodinu před startem ve 13 hod. Start tedy bude ve 14 hod. PRO USNADNĚNÍ ORGANIZACE A VÁM  PRO UŠETŘENÍ ČASU, VYUŽIJTE PROSÍM  ON LINE REGISTRACI

Loňského ročníku se zůčastnilo 24 dvojic, vítězi se stali Jiří Beránek se Zbyňkem Mottlem z Havlíčkova Brodu, kteří za 2hod. a 7min společné urazili 10 okruhů (výsledky 2007). 

Po závodě proběhne  vyhlášení výsledků, v blízké restauraci  U ČERTA,  spojené s rozlosováním věcných cen a hlavní ceny věnované spoluorganizátorem závodu KOLA LEDEČ . Těšíme se na vaši účast.

Image