SILNIČNÍ TRIATLON MELECHOV 2012

 

SILNIČNÍ TRIATLON MELECHOV SLAVÍ JUBILEUM

Stalo se již tradicí, že čtvrtá červencová sobota na Vysočině každoročně patří triatlonovému závodu Malý železný muž/žena Melechova. Ač se to zdá neuvěřitelné, letošní ročník, který se uskuteční 28.července 2012, bude již jubilejním patnáctým v historii. Proto by si žádný triatlonový nadšenec neměl nechat ujít příležitost oslavit kulaté narozeniny tohoto oblíbeného závodu! Ceny se budou rozdávat jako vždy v několika kategoriích – muži, ženy, muži nad 40 let, muži nad 50 let a stále oblíbenější tříčlenné štafety, jejichž prostřednictvím se pořadatelé od počátku snaží přiblížit tento sport široké veřejnosti. Není jistě bez zajímavosti, že jeden z favoritů letošního závodu a vítěz posledních dvou ročníků Václav Holub, začínal své hvězdné působení na Melechově jako člen (vítězné) štafety. Kromě něj má šanci na třetí vítězství v řadě a zisk putovního poháru do svých rukou rovněž Luděk Ševčík ve veteránské kategorii.

Prezence k letošnímu ročníku probíhá od 8:30 do 9:30 v restauraci Na Vršku, která tvoří tradičně kvalitní zázemí závodu a s láskou a péčí se stará zároveň o žaludky a pitný režim závodníků i jejich doprovodu (menu pro závodníky je v ceně startovného). Samotný start závodu je naplánován v 10:30 u nedalekého rybníku v Koutech. Tratě jsou situovány do nádherné přírody, před třemi lety se navíc trasa běhu vrátila ke své původní podobě – do okolí vrchu Melechova. V cíli bude pro účastníky připraveno další občerstvení ve formě ovoce a iontových nápojů, stejně jako možnost svěřit své tělo do péče kvalitních masérů. Vyhlášení výsledků probíhá po doběhu všech závodníků opět v restauraci Na Vršku.

Pevně věříme, že letošní patnáctý ročník Melechovského triatlonu přiláká velký počet gratulantů v podobě závodníků i jejich doprovodu a všichni společně toto krásné jubileum oslavíme! Další informace, propozice, fotografie a výsledky z předchozích ročníků naleznete na www.melechov.cz.

Jiří Pecha, hlavní pořadatel

Tel.:420777220084

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

Sobota 28.7.2012

Prezentace:  8hod.:30min. - 9hod.:30min Restaurace Na Vršku

Start:  10 hod. : 30 min.

mzmzm_plakat_12