2017

POHÁR MELECHOVA 2017

29.4. VILÉMOVICKÁ mtb120

15.7. KOLEM MELECHOVA 

22.7. TRIATLON MELECHOV  

26.8. XTR MELECHOV

14.10. BĚH ŠEPTOUCHOVEM 

4.11. X KROS STVOŘIDLA  !!! VÝSLEDKY !!!  !! REPORT !!

___________________________________________________________________

Pohár Melechova 2017

FINÁLOVÁ TABULKA.pdf.

Další ročník Melechovského poháru je za námi a můžeme vyhlásit nejlepší sportovce / sportovkyně na našich závodech, kteří si udrželi formu po celý rok a navíc se dovedli prosadit v různých disciplínách. Jak již bylo před Stvořidlami předesíláno, Petr Miláček - obhájce předloňského vítězství - měl broušený pohár již v kapse, po celý rok předváděl "nadpozemské" výkony, celý letní triptych závodů absolvoval úplně na čele, Šeptouchov mu sednul jak zadek na hrnec a Stvořidla byla jen třešinkou na dortu, celkově navíc s největším počtem bodů za všechny ročníky Poháru. Druhý Tomáš Vávra svůj záměr atakovat na Melechově bednu avizoval již vloni na podzim a nebyl důvod mu nevěřit - tradičně silné triatlony podpořené výsledky z jeho nejsilnější disciplíny - běhu - mu dávaly klid na Stvořidla a prakticky mohl slavit jako Petr. Boj o třetí místo byl napínavý do posledních metrů a stejně tak se oba borci přetahovali celou sezónu. Matador Franta Tichý a mladší biker Jindra Procházka - oba světelští závoďáci - soupeřili celý rok, aby nakonec v cíli Krosu rozhodlo 20 vteřin ve prospěch dříve narozeného. Jindra postupně sbíral desetiny navíc a především neskutečné zlepšení v běhu ho nakonec na bedně udrželo. Čtvrté místo tedy zbylo na Frantu Tichého, pódium uzavírá s již znatelným bodovým odstupem Martin Knytl.

V ženách byl souboj o vítězství neméně zajímavý, mladá juniorka Míša Matoušová vystřelila jako raketa především skvělou silniční klasikou Kolem Melechova, Sandra Pytlíková jí trpělivě stahovala závod od závod, až v posledním duelu mladší sokyni zasadila rozhodující ránu na těžké trati, kde využila excelentní formy a zkušenosti z krosových závodů. Rozdíl v cíli činil 0,5 bodu, což je asi 1 minuta stvořidelského závodu.

XI. XKROS STVOŘIDLA 2017

VÝSLEDKY

 xks plakat 17 v9w

Pohár Melechova 2017 v cílové rovince

PRŮBĚŽNÉ POŘADÍ.pdf.

Závodní sezóna na Melechově je takřka na konci a chybí rozluštit poslední tajenku - kdo si odveze broušený pohár za nejudatnějšího sportovce / sportovkyni na našich závodech? Pokud mě počty neklamou, tak už teď má jisté vítězství obhájce z loňska - ledečský rodák Peťas Miláček. Ani v případě vítězství na Stvořidlech už ho nemůže ohrozit druhý v pořádí - Tomáš Vávra, který má také více než slušný "polštář" (-2:15 min v přepočtu na stvořidelský závod). Souboj na bedně se nám tak zúžil pouze na bitvu o konečný bronz, o který svedou souboj dva světelští závoďáci - momentálně třetí Jindra Procházka a čtvrtý Franta Tichý. Jistotu cenného kovu do Catus bike teamu Frantovi přinese náskok 2 minut ze závěrečného podniku, ovšem Jindra již letos prokázal, že ani běžecké podniky mu nejsou cizí. V ženské kategorii se celou sezónu o příčky nejvyšší perou dvě závodnice - momentálně vedoucí Míša Matoušová před matadorkou melechovských tratí Sandrou Pytlíkovou. Míša má nyní náskok 0,978 bodu, což jí dává velmi pohodlný náskok 1:45 minuty. Ovšem uvidíme, zajíci se sčítají až po honu. Naviděnou již za týden ;-)

ŠEPTOUCHOV MÁ NOVÝ REKORD

Jestli se vloni běželo na Šept´áku rychle, tak letos to bylo turbo. Loňský  rekord Martina Edlmana 27:40, překonal  jeho bratr Tomáš a to o více než minutu 26:29. Martin byl druhý 26:45. Vzkaz pro Martina : "Příště nech bráchu doma " !  Třetí v mužích doběhl domácí rychlík Petr Miláček 28:18. V ženách brala první místo Lada Nováková 7:06 , druhé Sandra Pytlíková 9:03. Třetí doběhla Věra Sochorová 10:19.

Beh sept 2017

Pohár Melechova 2017 před běžeckým podzimem

PRŮBĚŽNÉ POŘADÍ.pdf.

Sezóna letních triatlonů se chýlí ke konci a na Melechově jsou všechny pohárové body již rozdané. Vedení si očekávaným suverénním výkonem upevnil ledečák Petr Miláček a kráčí tak k obhajobě broušeného poháru. Druhé místo jistí Jindra Procházka, z triatlonů si odváží tučný příděl bodů, navíc si může dovolit jeden běžecký podnik vynechat. Na bronzovou příčku poskočil Tomáš Vávrů, který ještě neodkryl všechny své trumfy a teprve v závěrečných dvou bězích hodlá mocně finišovat. Konečné zúčtování ale přijde po seškrtání nejslabších výsledků u borců s plným počtem. Vedoucí příčku v ženách převzala Míša Matoušová a pokud přijede aspoň na jeden z podzimních závodů, má velkou šanci na zisk poháru.

 

XTR VYHRÁLI PAVEL JINDRA A MICHAELA MATOUŠOVÁ

!!! VÝSLEDKY !!!

...Pepa přede mnou má podobný styl. Křeče jsou v pohotovostním režimu, s každou přeskočenou větví očekávám KO. Pepa na tom je ještě hůře, souboj graduje, když ho "brutálně předejdu" kousek před stoupáním k rozhledně. V hlavě mi zní klasická hláška, že i když jsi v pr..., musíš předstírat, že pořád míň než Tvůj soupeř... celý report

XVI. XTR MELECHOV

REGISTRACE ZDE

PLAKAT xterrra 2017 3

Pohár Melechova 2017 ve své polovině

PRŮBĚŽNÉ POŘADÍ.pdf.

V polovině Melechovské sezóny prokazuje mimořádnou formu obhájce vítězství Petr Miláček, v posledních dvou závodech předčil i ta nejsmělejší očekávání a zaslouženě vévodí tabulce s lehkým bodovým polštářem. Následuje ho světelský Jindra Procházka, kterému zvláště Melechovský triatlon chutnal jako nikdy, s lehkou ztrátou jistí bronz nestárnoucí Franta Tichý. Ženám, teď již bez překvapení, vévodí stálice Sandra Pytlíková.

 

Melechovský triatlon vyhráli Tuna a Matoušová

VÝSLEDKY

On line registrace na Melechovský triatlon uzavřena další přihlášení na místě v den závodu

Jubilejní 20.ročník Melechovského triatlonu bude odstartován už za pár hodin. On-line registrace je uzavřena, přihlásit se můžete bez problémů přímo na místě, kapacita závodu není omezena. Před cestou, prosím, věnujte pozornost aktuální dopravní situaci, informace k dopravě na závod najdete ZDE.

Na viděnou na startu jubilejního 20.ročníku se těší pořadatelé!!!

On line registrace na Melechovský triatlon pokračuje

Možnosti, přihásit se z pohodlí domova, lze využít do  středy 19.7. Posledním dnem připsání platby startovného na účet je čtvrtek 20.7.2017 včetně.  

REGISTRACE - JEDNOTLIVCI     REGISTRACE - ŠTAFETY

Samozřejmě je rovněž možné se registrovat v den závodu, přímo na místě, kapacita závodu není omezena. To jak se k nám nejlépe a nejrychleji dostanete, najdete ZDE!

Kolem Melechova zvítězili Jakub Kavalír a Šárka Čejková

VÝSLEDKY.pdf.

FOTO

Polovina prázdnin 2017 a my máme za sebou druhý podnik Poháru Melechov, kterým byla cyklistika na 14. ročníku cyklistického závodu Kolem Melechova.

Prologem letošního ročníku bylo avizované deštivé počasí. V sobotu ránu se vrchol kopce Melechov ztrácel v husté oblačnosti a déšť patrně ovlivnil i účast hobíků. Zůstali doma v suchu, ale o hodně přišli. Zoufalé prosby organizátorů, aby už konečně přestalo pršet, se naplnily cca 15 minut před startem. Na hromadný start závodu se postavila šedesátka závoďaků včetně čtyř žen. Závod samotný se jel bez .... celý článek

 

On-line registrace na Kolem Melechova se uzavřela další možnost přihlášení na místě v den závodu

Do startu 14. ročníku silniční klasiky Kolem Melechova zbývá již jen několik hodin. 

Zvýhodněná on - line registrace končí, zájemce o přihlášení na místě v den závodu, žádáme o včasný příjezd. Krom úpravy tratě (více zde...) , vyžádané dalšími rekonstrukcemi komunikací na původní trase, čeká účastníky ještě další  novinka a to zavedení soutěžní kategorie do 29 let. Takže na viděnou v sobotu v Meziklasí !

 

Každý další povedený ročník je odměnou, zadostiučiněním, že to co děláme, má smysl - už dvacet let říká zakladatel Melechovského triatlonu Jirka Pecha

Už za necelé tři týdny se koná jubilejní dvacátý ročník Melechovského triatlonu. I když jsou přípravy v plném proudu, zakladatel závodu Jirka Pecha si tradičně našel čas na zodpovězení pár otázek.

 Jirko, nezadržitelně se blíží letošní jubilejní ročník Melechovského triatlonu. Co nového jste letos pro účastníky nachystali?

Letos budeme mít zbrusu nové depo, za jehož zapůjčení moc děkujeme klukům z melechovské Xterry – věřím, že to zase o něco zvedne úroveň zázemí našeho závodu. Dál chceme určitě pokračovat s tradicí dětských závodů. Letos máme opět přislíbenou účast Tomáše Slavaty, který bude mít dětské závody na starosti, a to je pro nás opravdu velká pomoc a na spolupráci se určitě těšíme! ....... celý rozhovor

NOVÉ INFORMACE K TRASE KOLEM MELECHOVA

O proti posledním zveřejněným informacím týkjících se změn trasy z důvodů pokračujících oprav komunikací, dochází nově a snad již definitivně k těmto posledním  úpravám. Všechny kategorie odstartují hromadně směr Světlá n/S. V obci Závidkovice odbočí vlevo (vyznačeno na vozovce + směrníci) a budou stoupat přes Broumovu Lhotu na vrchařskou prémii v Lipnici n/S. Dále pokračují směr Krásná Hora a Kejžlice. V Kejžlici odbočí vpravo a pojedou směr Dolní Město, po cca 2 km odbočují vlevo (vyznačeno na vozovce + směrníci) směr Kaliště. Na cca 30 km v obci Kaliště se peloton rozdělí na delší a kratší trasu ..... celý článek

LÉTO NA MELECHOVĚ

 KM 17 WEB  Plakat A4 v1 PLAKAT xterrra 2017 3

XX.TRIATLON MELECHOV

REGISTRACE

Plakat A4 v1

KOLEM MELECHOVA  PŘES LEDEČ A LIPNICI

REGISTRACE

melechov 2017

XI. VILÉMOVICKÁ 120

!!! VÝSLEDKY !!!

 !! REPORT !!

Sobota 29.4.2017

Prezentace:  13 hod. - 13hod.:45min

Start: 14:00

plakat vilemovice 2017