2019

POHÁR MELECHOVA 2019

27.4. VILÉMOVICKÁ mtb120

13.7. KOLEM MELECHOVA 

27.7. TRIATLON MELECHOV

31.8. XTR MELECHOV

12.10. BĚH ŠEPTOUCHOVEM

2.11. XKROS STVOŘIDLA 

 

MELECHOVSKÝ POHÁR V CÍLI

FINÁLOVÁ TABULKA

Poslední závod je za námi a s ním i finále Poháru Melechova. Druhým místem v posledním klání si vítězství pohlídal ledečský šinkanzen Petr Miláček a zkompletoval tak "zlatý melechovský hattrick". Druhé místo si pohlídal Tomáš Stuna, který těžil především z perfektně zvládnutých cyklistických disciplín. Bronz si nakonec vybojoval další ledečák Tomáš Vávra, který se po letech snažení konečně dočkal a přidal do sbírky také broušenou vázu za celkové pořadí. Čtvrté místo obsadil nestárnoucí matador Franta Tichý, pátý v pořadí je stálý člen TOP 5 závodů Luboš Němec.

První dvě místa ženského žebříčku letos ovládly závodnice světelského "ázetka" - Věra Sochorová a Alča Filippi - jako jediné dvě absolvovaly minimálně 5 závodů. Třetí skončila Míša Matoušová, která sice bodově Alču předčila, ovšem pouze se 4 závody, tudíž nemohla být klasifkována na druhém místě.

Všem bez rozdílu pořadí v tabulce přejeme pohodový závěr roku a těšíme se v příští sezóně naviděnou ;-)

VÝSLEDKY XKROS 2019 - xls

VÝSLEDKY XKROS 2019 - pdf

 

  DO STVOŘIDEL SE VRÁTIL VÍTEK A VYHRÁL NEJRYCHLEJŠÍ ŽENOU KRČÁLOVÁ


Po pětileté pauze se na Xkros do Stvořidel vrátil jeho trojnásobný vítěz z let 2012,2013 a 2014, Jaroslav Vítek a ....... vyhrál :-) druhé místo tak "zbylo" na Petra Miláčka, třetí celkově proběhl cíelm Tomáš Vávra. Z žen běžela nejrychleji Olga Krčálová, jako druhá proběhla cílem teprve 14 letá Hana Vítková, třetí místo obsadila Míša Matoušová

XIII. XKROS STVOŘIDLA

2.11.2019

Prezence:  10:00 - 10:45min

Start: 11:00

On line registrace na Xkros Stvořidla byla uzavřena. Pokud jste to nestihli, můžete se přihlásit na místě v den závodu.Na viděnou na startu se těší pořadatelé !!!

 

MELECHOVSKÝ POHÁR PŘED CÍLEM

PRŮBĚŽNÉ POŘADÍ

Průběžné pořadí před finálovým závodem je následující. S plným počtem účastí vede Franta Tichý, ovšem po redukci nejslabšího závodu se dostává až na bramborovou pozici a na imaginárně třetího Tomáše Vávru bude muset na Stvořidlech naběhnout víc jak 1:45 min. Souboj o vítězství se odehraje mezi Tomem Stunou a Petrem Miláčkem. Tom má nyní náskok cca 25 vteřin, bude to ovšem na ledečské "torpédo" stačit? Źenám vévodí Věra Sochorová a jen její neúčast jí může připravit o vítězství před Alčou Filippi. Těšme se na sobotu.

XIII. XKROS STVOŘIDLA

REGISTRACE XKS 

XKS19 V3 

NA ŠEPTOUCHOVĚ ZVÍTĚZILI MILÁČEK A SOCHOROVÁ

VÝSLEDKY

FOTOGALERIE

 Při jubilejním šedesátém ročníku Běhu Šeptouchovem, dovedl Petra Miláčka k vítězství suverénní výkon. Na osmi kilometrové trati, zvítězil  časem 28:41 a druhého Matyáše Pokorného 30:03 za sebou nechal více jak o minutu a čtvrt. Třetí doběhl Tomáš Vávra 30:31. Ženy závodily tradičně na dvou kilometrové trati, kde cílem proběhla na prvním místě Věra Sochorová 8:38. Druhá skončila Alena Filippi 8:45, třetí příčka patří Alžbětě Stunové 9:59.
 

Beh sept 2019

MELECHOVSKÝ POHÁR PO XTR

PRŮBĚŽNÉ POŘADÍ

V Melechovském poháru se nám vystřídaly cyklistické a triatlonové závody, čekají nás už jen dvě běžecká klání. Do čela se vyhoupnul po XTR Melechov jako víno zrající Franta Tichý, na jehož paty se mu lepí vyrovnanými výkony se prezentující Luboš Novák. Třetí flek drží Tom Stuna, jenž je na tom virtuálně nejlépe s přihlédnutím k finálovému "škrtání". Věru Sochorovou v ženském rankingu vystřídala ve vedení Míša Matoušová. Těšme se na podzimní rozuzlení této tajenky.

NA XTR ZVÍTĚZILI HOLUB A MATOUŠOVÁ

!!! VÝSLEDKY.xls !!!  VÝSLEDKY.pdf  !!! !! REPORT !!

INSTRUKCE PRO PŘÍJEZD NA XTR

Vzhledem k mnoha probíhajícím rekonstrukcím vozovek je příjezd na Melechov následující: !!!

Přijezd od Prahy. Sjezd 75 km Hořice dále pokračovat do Koberovic. Z Koberovic po silnici 130 směr Ledeč. U bývalé obce Zahrádka odbočit směr Kaliště dále pokračovat směr Horní Paseka, odtud směr Kouty. Od Brna sjezd 90 km směr Humpolec. Z Humpolce směr Kaliště, Horní Paseka, Kouty. Z Ledče nad Sázavou po silnici 130 směr Humpolec. U bývalé obce Zahrádka odbočit směr Kaliště, dále, Horní Paseka - Kouty.

ONLINE REGISTRACE NA XTR MELECHOV UZAVŘENA, DALŠÍ MOŽNOST PŘIHLÁŠENÍ JE V DEN ZÁVODU PŘÍMO NA MÍSTĚ

Osmnáctý ročník terenního triatlonu na Melechově bude odstartován už za pár hodin. On-line registrace je uzavřena, přihlásit se můžete bez problémů přímo na míst.

Na viděnou na startu se těší pořadatelé!!!

ONLINE REGISTRACE NA XTR MELECHOV KONČÍ VE ČTVRTEK 29.SRPNA

REGISTRACE XTR

Možnost on line registrace na XTR Melechov se pomalu blíží ke svému konci.
Začíná poslední týden kdy se lze pohodlně přihlásit z domova. Registrace na našich stránkách poběží do čtvrtku 29.8

POHÁR MELECHOVA V POLOVINĚ

PRŮBĚŽNÉ POŘADÍ

Pohár Melechova se po absolvování Silničního triatlonu přehoupnul do své druhé poloviny. Průběžně vedoucím závodníkem není nikdo jiný, než obhájce prvenství Petr Miláček, na záda mu však dýchá humpolecký Luboš Novák v tandemu s Jindrou Procházkou, ženám vévodí Věra Sochorová. Všichni těží z plného počtu závodů, na řadě je nyní kultovní XTR Melechov na konci prázdnin.

REGISTRACE NA XTR MELECHOV V PLNÉM PROUDU

REGISTRACE XTR

Pro letošní ročník XTR MELECHOV , jsme si pro radost nechali vyobit ponožky s logem závodu. Kdo stihne registraci do konce příštího týdne t. j do 11.8 , tak se může těšit na drobnou pozornost a to jeden "páreček". Do poznámky k registraci pište velikost a barvu

 XTR 19 PONOZKY 2 XTR 19 PONOZKY 1 XTR 19 PONOZKY 3

MALÉHO ŽELEZNÉHO MUŽE MELECHOVA VYHRÁL VÁCLAV HOLUB MALOU ŽELEZNOU ŽENU TEREZA TŮMOVÁ

!!!VÝSLEDKY!!!

!!REPORT!!

 

ONLINE REGISTRACE NA MELECHOVSKÝ TRIATLON UZAVŘENA, DALŠÍ MOŽNOST PŘIHLÁŠENÍ JE V DEN ZÁVODU PŘÍMO NA MÍSTĚ

Dvaadvacátý ročník Melechovského triatlonu bude odstartován už za pár hodin. On-line registrace je uzavřena, přihlásit se můžete bez problémů přímo na místě, kapacita závodu není omezena.

Na viděnou na startu se těší pořadatelé!!!

 

ONLINE REGISTRACE NA MELECHOVSKÝ TRIATLON KONČÍ VE ČTVRTEK 25.ČERVENCE

Melechovský triatlon se nám kvapem blíží a už jen posledních několik dní zbývá do ukončení zvýhodněné on-line registrace. Posledním dnem, kdy je možné elektronickou registraci využít, je čtvrtek 25.července.

REGISTRACE - JEDNOTLIVCI

REGISTRACE - ŠTAFETY

Samozřejmě je rovněž možné se registrovat v den závodu přímo na místě, kapacita závodu není omezena.

 imageresize

Kolem Melechova opět vítězí  Habermann

VÝSLEDKY

FOTOALBUM

16 ročník Kolem Melechova je historií. Přes nepříznivou předpověď počasí, se v sobotu trasu cyklistického závodu rozhodla zdolat šedesátka účastníků. Jestli byl 16. ročník v něčem výjimečný, tak to byla účast kategorie žen, kterých se v pelotonu pohybovalo osm. A věřte, že to byl velice pěkný pohled. Kategorie mužů absolvovaly celkem 3 okruhy v délce 68,4 km, kategorie žen a juniorů 2 okruhy v délce 45,6 km.

Po hromadném startu se na čele závodu vyprofilovala skupina osmi závodníků ve které byl i loňský vítěz Richard Habermann ... celý článek

 

Rozhovor se zakladatelem Melechovského triatlonu Jirkou Pechou

Už za necelý měsíc nás čeká dvaadvacátý ročník Melechovského triatlonu. I když jsou přípravy v plném proudu, zakladatel závodu Jirka Pecha si tradičně našel čas na zodpovězení pár otázek.

 Jirko, na začátku se ještě vraťme o ten téměř rok zpět – jaký pro tebe byl loňský jedenadvacátý ročník Melechovského triatlonu?

 Loňský ročník byl skvělý, třetí dekádu historie našeho závodu jsme zahájili se vší parádou! Počasí jsme „objednali“ skoro ideální, dorazila spousta závodníků...... celý rozhovor

 

TRASA OKRUHU KOLEM MELECHOVA

S přihlédnutím k probíhající uzavírce komunikace v obci Kouty a z důvodů zajištění bezpečnosti účastníků, je pro 16. ročník závodu Kolem Melechova vymezen náhradní okruh.Start Meziklasí – odjezd směr Dolní Město (DM) – za DM odbočení vpravo na silnici II. tř. č. 347 – po 1 km odbočení vpravo směr Bystrá – Proseč – Kaliště – odbočení vpravo do obce V Horách – odbočení vpravo do obce Horní Paseka – odbočení vpravo směr Rejčkov – sjezd do Loukov – odbočení vlevo směr Meziklasí – před obcí odbočením vpravo směr DM nájezd do dalšího okruhu.Okruh má 22,8 km s převýšením 292 metrů.Všechny kategorie mužů absolvují 3 okruhy, kategorie ženy 2 okruhy. U kategorie junioři proběhne před startem dohoda a zvolí si buď 2 nebo 3 okruhy.Cíl bude umístěn na návsi v Meziklasí. Cyklisticky se jedná o atraktivní terény s menší intenzitou dopravy, zhruba 16 km okruhu má obnovený povrch. Křížení Dolní Město, Loukov a prostor obce Meziklasí bude zajištěn pořadatelskou službou.

2019 mapa TRASA

 

TRIATLONOVÝ DUET 

Silniční triatlon Melechov - REGISTRACE

XTR Melechov - REGISTRACE

imageresize XTERRA 2019 plakat M

KOLEM MELECHOVA 2019

REGISTRACE

 K M 2019

 

 MALÝ ŽELEZNÝ MUŽ / ŽENA MELECHOVA

registrace

 Maly zelezny muz Melechova 2019

V120 - VÍTĚZÍ DVOJICE: NĚMEC - RADA

VÝSLEDKY.PDF   OKRUHY.PDF

REPORT   FOTOGALERIE

Absolutními vítězi se 13. ročníku Vilémovické 120 stali Luboš Němec a Jan Rada s 12 zajetými okruhy v čase 2:04:01. Druhou pozici si stejným počtem zajetých okruhů v čase 2:05:41 vybojovala dvojice Josef Vítů aTomáš Veselý. Na celkově třetí pozici se umístili Jakub Kavalír a Jaroslav Ludvík 2.10:32 - 12 okruhů

 

XIII. VILÉMOVICKÁ 120

REGISTRACE

Sobota 27.4.2019

Prezentace:  13 hod. - 13hod.:45min

Start: 14:00

 Plakat V120 2019