2010 TM

XIII. TRIATLON MELECHOV VYHRÁL

VÁCLAV HOLUB

FOTO ZDE !!!!

VÝSLEDKY !!!!

all.xls , muži39 , muži49.xls , veteráni.xls , muži_all.xls , štafety.xls , ženy_all.xls

  POSLEDNÍ VÍTĚZ VÁCLAV HOLUB

Počasí jak přes kopírák snad ještě horší než minulou neděli na silničním závodě Kolem Melechova. Odhodlaných nenechat se odradit deštěm ani zimou se naštěstí  sešlo nad očekávání více a tak  všem patří dík a  více než zasloužené přízvisko malý železný muž/žena Melechova. 

Souvislý déšť a pod kopcem u vody 13 C, to byly podmínky za kterých odstartovala více jak šedesátka závodníků. Klima a teplota  připomínala spíše přelom října a listopadu než  letní  prázdniny v plném proudu. Všude se válely mraky a odjíždějící cyklisté mizeli v mlze. A protože se sešla slušná konkurence nechal se očekávat napínavý souboj. Z vody lezl jako první loňský vítěz Tomáš Bednář z Triexpert teamu doprovázený svým svěřencem Pavlem Hotařem. Tito triatleti byli dle papírových předpokladů asi největšími favority. Podle předešlých ročníků se nechalo  předpokládat že na ně nejvíce bude dotírat Lukáš Nedělka , Marek Mahagoni a Franta Tichý.  Kolo nakonec nejlépe sedlo Václavu Holubovi z Mladé Vožice který si na kole opravdu věří a ještě během cyklistické části si dokázal vytvořit slušný náskok. Málo kdo v tu chvíli ještě tušil že si vybudovaný náskok Vašek udrží i na běhu a po loňské melechovské "rozkoukávané" letos zvítězí. Pro mnohé to bylo velké překvapení když se Vašek do cíle  řítil  v plavkách s image hobby závodníka. Nezbývá než dodat že překvapení to bylo příjemné a Vaškovi gratulujeme. Gratulace patří všem co závodili, protože letos to byl opravdu díky podmínkám vyjímečný ročník.

____________________________________________________________________

MALÝ ŽELEZNÝ MUŽ / ŽENA MELECHOVA

2010

Po loňském návratu zázemí závodu zpět na Melechov , který si účastníci pochvalovali ,se letos již v tomto směru nic nemění . Vše se tedy znovu odehraje v zázemí restaurace Na vršku na Horní Pasece, kde bude hlavní depo a proběhne zde  pozávodní happening. Protože si pořadatel od samého počátku klade za cíl přiblížit tento sport co nejširší veřejnosti, dochází k úpravám v  odměňování nejlepších štafet , kdy bude pamětní cenou odměněn každý člen vítězné, druhé a třetí štafety. 

 triatlon_194

 
Datum : sobota 24.7.2010
Místo: Horní Paseka, Restaurace Na vršku
Registrace: na místě od 8 hodin
Start: 10 hod:15 min - 10:30 min
Vyhlášení: krátce po doběhnutí posledního závodníka
Více informací v hlavní nabídce / po levé straně/

 

 

 

Vítěz 12. ročníku Tomáš Bednář

Vítěz 12. ročníku Tomáš Bednář z Triexpert teamu