TM 2018

 

 

ONLINE REGISTRACE NA MELECHOVSKÝ TRIATLON UZAVŘENA, DALŠÍ MOŽNOST PŘIHLÁŠENÍ JE V DEN ZÁVODU PŘÍMO NA MÍSTĚ

Jedenadvacátý ročník Melechovského triatlonu bude odstartován už za pár hodin. On-line registrace je uzavřena, přihlásit se můžete bez problémů přímo na místě, kapacita závodu není omezena.

Na viděnou na startu se těší pořadatelé!!!

ONLINE REGISTRACE NA MELECHOVSKÝ TRIATLON KONČÍ VE ČTVRTEK 26.ČERVENCE

Melechovský triatlon se nám kvapem blíží a už jen posledních několik dní zbývá do ukončení zvýhodněné on-line registrace. Posledním dnem, kdy je možné elektronickou registraci využít, je čtvrtek 26.července.

REGISTRACE - JEDNOTLIVCI 

REGISTRACE - ŠTAFETY

Samozřejmě je rovněž možné se registrovat v den závodu přímo na místě, kapacita závodu není omezena.

 

Rozhovor se zakladatelem Melechovského triatlonu Jirkou Pechou

Už za necelý měsíc vstoupí Melechovský triatlon do třetí dekády své existence. I když jsou přípravy v plném proudu, zakladatel závodu Jirka Pecha si tradičně našel čas na zodpovězení pár otázek.

 

Jirko, vraťme se ještě krátce k loňskému jubilejnímu dvacátému ročníku. Jak sis ho, coby zakladatel závodu, užil?

Bylo to naprosto neuvěřitelné, děkuju všem, kteří si to jubileum s námi loni užili! Dorazila spousta lidí, krásně vyšlo počasí, atmosféra skvělá, prostě paráda! Samozřejmě na mě v některých chvílích dolehla určitá nostalgie a vzpomínky, když jsme s pár kamarády v roce 1998 startovali první ročník, ale pocity radosti a toho, že má opravdu smysl ten závod pořádat, byly určitě to nejsilnější. Navíc mám radost, že se ....celý článek

 

MALÝ ŽELEZNÝ MUŽ - ŽENA MELECHOVA

M TRIATLON 2018