2010 XKS

IV. KROS STVOŘIDLA -  ZLATÝ HATTRICK TICHÝHO

VÝSLEDKY !!!

FOTO Jiří Sladkovský

FOTO Spolek autorů na picasa web

2010_11_06_073w

Tento závod zatím ve své krátké historii  poznal jenom dva vítěze. Jindru Musila z Extrem teamu Vystrkov , toho času ještě závodící za SK Bystrá, který se stal historicky prvním vítězem a Františka Tichýho z Veloservisu Havlíčkův Brod , který hned od druhého ročníku, na stupínek nejvyšší nikoho jiného  nepustil. Letošní vítězství bylo tedy, jak napovídá titulek jeho třetím v řadě.

Hned po startu se na špičce závodu utvořila skupinka nejrychlejších běžců : Petr Holenda (TJ Slavoj Pacov), Petr Svatek (Velosport Valenta), Tichý  a překvapení závodu mladý Rosťa Fikar ze Světlé nad Sázavou. Z kraje se snažil utrhnout Holenda který před Tichým ještě v druhém (lanovém stoupání) vedl. Ale Tichý si Holendu pohlídal a nakonec zvítězil před  druhým Svatkem a nakonec třetím Holendou.V kategorii muži do 18 let let zvítězil již výše zmíněný Fikar  ( celkově 4.místo !!!) před Fr. Tichým ml. a nejmladším účastníkem teprve 13 letým Pavlem Prokůpkem z Extrem teamu Vystrkov.  V kategorii veteránu tedy muži starší 50 let zvítězil Petr Holenda st. před Jindrou Musilem a Lubošem Švihelem. Z žen si nejlépe vedla Sandra Pytlíková z Cykloklubu Havlíčkův Brod.

______________________________________________________________________________

IV. STVOŘIDLA KROS 2010

Krátký ale technicky obtížný, podzim, Stvořidla, závěr sezony, Sázava, guláš, poslední závod Poháru ... tyto všechny a mnoho dalších  symbolů či přívlastků se může  vybavit tomu kdo v minulosti běžel Stvořidla Kros. Letos se v krásném prostředí horního toku Sázavy bude konat již čřtvrtý ročník a to v sobotu 6.11. 2010. Závod je svou krátkou distancí, výzvou opravdu naprosto pro každého.  On line registrace ZDE. Do poznámky prosím uvádějte zda máte zájem o tradiční pozávodní  gulášové občerstvení.

sk10_tf2