KM 2019

Kolem Melechova opět vítězí  Habermann

VÝSLEDKY

FOTOALBUM

16 ročník Kolem Melechova je historií. Přes nepříznivou předpověď počasí, se v sobotu trasu cyklistického závodu rozhodla zdolat šedesátka účastníků. Jestli byl 16. ročník v něčem výjimečný, tak to byla účast kategorie žen, kterých se v pelotonu pohybovalo osm. A věřte, že to byl velice pěkný pohled. Kategorie mužů absolvovaly celkem 3 okruhy v délce 68,4 km, kategorie žen a juniorů 2 okruhy v délce 45,6 km.

Po hromadném startu se na čele závodu vyprofilovala skupina osmi závodníků ve které byl i loňský vítěz Richard Habermann ... celý článek

TRASA OKRUHU KOLEM MELECHOVA

S přihlédnutím k probíhající uzavírce komunikace v obci Kouty a z důvodů zajištění bezpečnosti účastníků, je pro 16. ročník závodu Kolem Melechova vymezen náhradní okruh.Start Meziklasí – odjezd směr Dolní Město (DM) – za DM odbočení vpravo na silnici II. tř. č. 347 – po 1 km odbočení vpravo směr Bystrá – Proseč – Kaliště – odbočení vpravo do obce V Horách – odbočení vpravo do obce Horní Paseka – odbočení vpravo směr Rejčkov – sjezd do Loukov – odbočení vlevo směr Meziklasí – před obcí odbočením vpravo směr DM nájezd do dalšího okruhu.Okruh má 22,8 km s převýšením 292 metrů.Všechny kategorie mužů absolvují 3 okruhy, kategorie ženy 2 okruhy. U kategorie junioři proběhne před startem dohoda a zvolí si buď 2 nebo 3 okruhy.Cíl bude umístěn na návsi v Meziklasí. Cyklisticky se jedná o atraktivní terény s menší intenzitou dopravy, zhruba 16 km okruhu má obnovený povrch. Křížení Dolní Město, Loukov a prostor obce Meziklasí bude zajištěn pořadatelskou službou.

2019 mapa TRASA

KOLEM MELECHOVA 2019

 13.7. 2019

Prezentace:  9 hod. - 10hod.:45min

Start:  11 hod.

K M 2019